Meddelande från valberedningen


Hej fina medlemmar i Bjarg islandshästförening. Det här är Petra Åström och Annicka Nylén som sitter i valberedningen.                                                                                                                                                      

Snart är det dags för årsmöte och med det följer att några i vår styrelse lämnar sina uppdrag. Var finns du som brinner för ideella engagemang? Vill du vara med att få våran klubb att växa och bli ännu större och bättre? Vi hoppas att just du finns som har det brinnande intresset. Det som behövs nu är följande personer: Ordförande, Kassör, Revisor och ledamoter. Så känn efter om inte det skulle passa dig att vara med i ett glatt gäng som hittar på skojiga saker som tävling, träning, grill o fika mm. 

Vi kommer att medverka på fiket i Vaggeryd när det är glöggmingel den 5/12 så passa på att komma och prata med oss om du är sugen på att vara med. Annars kan du kontakta oss via mail eller på telefon om du vill eller vet någon som vill vara med i styrelsen.

 

Petra.olofsson@hotmail.com        070-2860253

annicka_massage@hotmail.com      073-6386878

img_7828bjarg

Bild från vår Gaedingakeppni den 15 oktober.
Foto: Sabina Svenningsson

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.