Har du inte fått tidningen?!


Har du inte fått din tidning? Torsdagen den 8 december började årets sista Islandshästen landa i postlådor runt om i landet.

Utskicket av tidningar har skett efter adresslistor från det nya medlemssystemet IdrottOnLine, IOL som vi gick över till 1 september i år. Om du inte har fått någon tidning så kontrollera att du är inlagd som aktiv medlem i IOL av din lokalförening.

Det gör du enklast så här:
1. Har du fått inloggningsuppgifter till IOL via mejl?
2. Logga in och se om du är registrerad som aktiv i idrotten Islandshäst och att dina uppgifter stämmer. (Adress hämtas automatiskt från Skatteverket).

3. Om du inte fått några inloggningsuppgifter kan du hämta ut dem själv genom att gå till din lokalförenings IOL hemsida (sök på föreningens namn + idrottonline om du inte hittar den via din lokalförening). Klicka på hänglåset uppe i högra hörnet och klicka på ”Glömt lösenordet”. Är du inlagd som medlem ska du då få ett mejl med inloggningsuppgifter. Gör sedan steg 2.

4. Kan du inte logga in på din förenings IOL hemsida så kontakta medlemsansvarig på din lokalförening för hjälp. Har de missat att lägga in dig så får de i sin tur kontakta SIFs kansli för utskick av tidningen.

SIFs kansli jobbar just nu för högtryck med att manuellt skicka ut tidningar till alla medlemmar som inte varit inlagda i IOL.

Den andra möjliga orsaken till att just din tidning inte har kommit än är att vissa tidningar har blivit felhäftade och avsnitt fattas/kommer dubbelt. Dessa kommer att skickas om från tryckeriet.

Har du inte fått någon tidning alls i år? Då har du sannolikt missat att betala din medlemsavgift.

15541021_933951330071712_768964509667244140_o

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.