Bjarg Open


Nu i lördags gick Bjarg Open av stapeln och vi vill tack alla för en fantastisk dag. Extra tack till er som hjälpte oss under dagen. Ingen nämnd ingen glömd som sagt. Grattis till alla fina ekipage. Vädergudarna var ju med oss också. Ni som har fina bilder från dagen får jättegärna skicka dom så vi alla kan få ta del av dom.

Bilder och resultatlistor finns att hitta på facebook. Trotts lite strul med tekniken så hoppas vi att alla hade en trevlig och bra dag. Vi önskar alla välkomna åter!

Mvh Bjarg Islandshästsförening

Här har vi 3 glada Bjargare från samma stall som deltog i a-finalen för T5. Malinn Svensson med sin Litur längst till vänster som tog en 6e plats, Jens Fröbom och Draumur tog en 5e plats och Sabina Svenningsson och Kongur tog en 3e plats. Foto: Kristoffer Wandeby

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.