Stafettritt 2020 – nu kör vi!


En stafettritt genom Sverige sommaren 2020. Med hjälp av SIFs lokalavdelningar och dess medlemmar kommer ritten att sträcka sig genom hela Sverige. Ryttare kan rida så långt stycke man vill, utefter en karta planerad av lokalavdelningarna inkluderat stopp, möjlighet till övernattning, förtäringsmöjligheter mm.

Start 13/6 i Kiruna och avslut i Ystad den 16/8, 210 mil genom Sveriges fantastiska natur.
Du Bjargare som är intresserad av att engagera dig i Sverigeritten, planera rutten genom vårt område. Hör av dig till Katarina Henriksson eller Mia Boqvist (se fliken kontakt). Under hösten bildar vi en grupp som får jobba med ritten.
Läs mer i bifogat dokument från Marie Svensson, ordförande i SIFs Fritidssektion och den som kom på idén!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.