Tävlingssponsorer sökes


Vi söker sponsorer till våra tävlingar och i år planerar vi för 2-3 stycken. En av tävlingarna kommer att bli en jubileumstävling då vi firar 30 år som förening.

Bjarg är en islandshästförening och riktar sig till alla åldrar och kön. Föreningen har funnits sen 30 december 1990 och startade då upp i Karnarp, Forserum. Vi anordnar tävlingar, kurser och andra aktiviteter som har med islandshästen att göra. Vi håller till på travet i Vaggeryd där vi har en islandsovalbana. I dagsläget är vi ca 90 medlemmar.  Våra inkomster består av medlemsavgifter, kommunala bidrag och försäljningsintäkter av tex Newbody och tävlingar/kurser.

Sponsorer kan välja vad bidraget kan vara, ex priser i tävlingar eller ekonomiska bidrag som i sig kan vara vinster, alternativt som vi köper vinster för. Vi tar tacksamt emot de bidrag vi kan få. Självklart om ni så önskar så gör vi reklam för er verksamhet. Har ni skyltar kan dessa sättas upp vid tävling och vi kan också lägga upp reklam på våra sociala medier och hemsida.Vi avser också att omnämna sponsorer på tävlingar och om ni sponsrar någon speciell klass. Vi du vara med och bidra till vår verksamhet så kontakta oss gärna på mail@bjarg.se så hör vi av oss till dig. Vi tackar för att du vill vara med och göra Bjargs tävlingar/aktiviteter till något alla pratar om.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.