Teori/praktik i Figures med Anna Funni Jonasson


För dig som vill testa något nytt, och lära dig grunderna och prova på. Krävs inga förkunskaper, ej obligatoriskt med tölt. 
Datum: 16/2-20 kl 9:00 –
Plats: Vaggerydstravet, Ridhuset vid kliniken. Boxar finns vid travbanan.
Lunch: Serveras i klubbstugan vid travbanan. För medlemmar i Sifansluten förening, pris: 850 kr inklusive lunch.
Vi börjar med en genomgång av grunderna, och sedan får alla prova på att rida ett program, med feedback från Anna. De som anmäler sig kommer att få en film via mail, som visar ridvägarna. Sista anmälningsdag: 1/2-20. Frågor och anmälan: malin_sjoegren@yahoo.se Anmälan är bindande, och registreras när betalning inkommit till Bjargs bankgiro 5221-3766. Märk inbetalningen med namn och datum 16/2. Ange också ev matallergi. www.feiffengur.com/documents/General_Sport2019(1).pdf Information om Figures finns på sid 178-181. Välkommen till en kombinerad teori/praktik i Figures med Anna Funni Jonasson!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.