Vi söker kontakter Vaggeryd-Ljungby till Sverigeritten!


SVERIGERITTEN är ett nationellt evenemang av, med och för Svenska Islandshästförbundets medlemmar. Det är en ”stafettritt” genom Sverige där budkavlen vandrar via SIFs lokalföreningar, från norr till söder. Även Bjarg är engagerade och vi söker kontakter som kan hjälpa till med ridvägar från Vaggeryd ner mot Ljungby. Hör av dig om du har tips på ridvägar, stopp eller vill hjälpa var med i arbetsgruppen, till Fritidssektionen i Bjarg. 

Läs mer om Sverigeritten på SIFs hemsida   

Du kan också följa Sverigeritten och se var du har lust och möjlighet att delta, på Facebook

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.