Hösttävling 5 september


Varmt välkomna till Bjargs höstävling!

Tävlingen är öppen för alla som är medlemmar i en SIF-ansluten förening. Ingen licens krävs. Incheckning sker via SMS, där man även tar kort på fullständigt vaccinationsintyg. Ryttarförsäkran lämnas på plats innan avlastning. Box ingår i anmälningsavgiften, och ska mockas helt ren efteråt. Om man ej gör det, debiteras man en avgift på 1000 kr. EJ tillåtet att bygga hage. Seniorer och juniorer rider tillsammans, men har separata prisutdelningar. Inga finaler. Sista anmälningsdag 31/8 på Indta. Om du anmäler dig senast 5/8 är du med i utlottning av att pris.
Dömer gör Liza Esmeralda Karlsson och Jenny Wiktorsson.

Agria sponsrar tävlingen med 1 fleecetäcke, 6st borstar, 6st hinkar och 6st påsar. http://www.agria.se/kontakta-oss/#/ombud

Till anmälan

Max antal anmälningar är 40 st.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.