Fritidssektionen


Fritidssektionen träffas med jämna mellanrum och vår uppgift är att få Bjargare att lära känna varandra bättre, ha kul ihop med och utan islandshäst, hjälpa till att samordna aktiveter som exempelvis uteritter, träffar av olika slag mm.
Om DU har idéer eller vill dra ihop en uteritt – kontakta gärna gruppen så kan vi hjälpas åt att sprida infon i våra sociala kanaler! Mejla
mail@bjarg.se

Vad vill DU göra? – kom med idéer!

Vad som händer kommer att läggas upp här, men snabba inbjudningar hittar du på Bjargs facebooksida

Vi som sitter i Fritidssektionen:
Johanna heter jag och brinner för det fantastiska samspelet mellan häst, natur, hälsa och människor. Jag har tre stycken islandshästar, Birk, Omur och Hamingja samt en miniappalousa Eros som jag och min dotter Ella hjälps åt med att rida och träna. Vi älskar långa turer i skogen men är även ute på tävlingsbanan emellanåt. 

Josefina heter jag och kom in i ”islandshästvärlden” för snart 5 år sedan efter att ha ägt och ridit halvblod i över 35 år. Nu har jag en liten Moli som jag älskar att rida ut i skog och natur med samt ta ett och annat pass på banan. Islandshästen är en underbar individ som går raka vägen in i hjärtat på en och jag har insett att jag aldrig blir fullärd.

Mia heter jag och har tre islänningar, Gledi, Lukka och Glíma. Rider helst i skogen numera även om ett pass på banan är nyttigt. Gillar att träna för tränare och tycker det är kul att ta med hästen och hälsa på likasinnade.
På gården finns även en storhäst som dottern rider, samt får, höns, katter och en hund.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.