Häng med på Tölt on ice


Den 26 mars 2022 är det dags för Tölt on Ice i Halmstad. Vår tanke är att hyra en buss och åka gemensamt dit. Bjarg bjuder sina medlemmar på resan. Vi har även köpt in 16 biljetter som ni medlemmar får köpa till självkostnadspriset 350 kr/st. Detta för att vi ska kunna sitta tillsammans så många som möjligt. Det är ”först till kvarn” som gäller! OBS – biljetterna genom Bjarg är slut, men finns att köpa på Ticketmaster, se längre ner.

Extra roligt blir det ju att vår medlem, Anna Funni Jonasson med sin Garri, ska vara med!

Bussen kommer att hämta upp i Jönköping, Vaggeryds Travet och i Värnamo. Vi återkommer med exakta tider och platser när det börjar närma sig.

Ni som eventuellt blir utan biljett via oss, kan själva gå in och beställa via denna länk. Vi har bokat platser på läktare H rad 5 och 6. 
https://www.ticketmaster.se/event/608495?fbclid=IwAR2jDET3gz2tNYvAuBOdQglY0WECxHE4tmo2w8e6pL-JvHpvyw8_s9m5sg4

Givetvis är ni också välkomna att samåka i ”Bjargbussen”! Meddela bara oss via mail var ni vill kliva på. Icke Bjarg-medlemmar får åka med, i mån av plats, till en kostnad av 100:- 

OBS
Just nu är det Corona-pass som gäller på arenan i Halmstad. Både vi och dom följer naturligtvis FHM:s regler vad som gäller vid detta datum!

Bokning av biljett genom Bjarg (slut): Maila oss på mail@bjarg.se så återkommer vi om det finns biljetter kvar att beställa. Det är ”först till kvarn” som gäller! Skriv även var du vill kliva på bussen.
Biljettpris: 350 kr/st
Ämnesrad mejl och bg/swish: Tölt on Ice 
När du har fått bekräftat att du har en biljett, så betalar du in på Bankgiro: 5221-3766 eller Swish nr: 1233711025. Biljetten är din när pengarna är på vårt konto. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.