Presentation av styrelsen


Ordförande Eva Sylow-Rynning
Jag har hållit på med hästar i många år, men inte alltid med islandshästar. Fick kontakt med en gammal kompis som hade en härlig töltmaskin som jag fick prova, sen var det kört! Har tyvärr ingen egen, men snälla kompisar som gärna lånar ut sina. Det är härligt att få komma ut i naturen och skrutta runt på dessa goingar och stämningen bland islandshästfolket är helt underbar, både på tävlingsbanorna och bland fritidsryttarna. Vill ni träffa mig, så finns jag oftast i serveringen när vi har tävlingar, eller andra träffar på vår ovalbana.

Eva Sylow-Rynning, ordförande

Vice ordförande Katta Henriksson
Jag bor ensam, mitt i centrala Jönköping. Jobbar på skola sen många år och då främst med barn som inte riktigt fungerar i skolan eller i det sociala. Har 2 söner och barnbarn.
Äger en islandsvalack och har ridit sen barnsben med uppehåll, men då inte på islandshästar. Har varit aktiv i föreningslivet på olika sätt i hela mitt liv och kom i kontakt med Bjarg första gången på 2000-talet. Nu har jag varit vice ordf i några år och jag tackar för fortsatt förtroende.
Mitt ansvar där är: medlemsfrågor, kontakt med kommun o media. Bidragssök och kontakt med travet o lite annat smått o gott. Detta liv med islandshästar har gett mig så otroligt många nya vänner över hela vårt avlånga land och jag är så tacksam för det. Ni stöter på mig när det är SM, NM, Sverigeritt eller varför inte några av våra egna aktiviteter på Vaggerydstravet. Kom gärna fram o byt några ord. Har ni funderingar så hör av er så svarar jag så gott jag kan.

Katta Henriksson, vice ordförande

Kassör Ann-Sofie Sandberg
Jag har islandshästar, en shetlandsponny och en ardenner. Jag både rider och kör hästarna och att tillbringa tid med hästarna är kvalitetstid. Jag jobbar som chef på Schenker i Jönköping.

Kassör Ann-Sofie Sandberg

Sekreterare Sofie Kronemalm
text kommer

Ledamot Linda Carlström

Ledamot Johanna Brobäck
Jag representerar Bjargs fritidssektion. Jag är med och planerar för allt från lite mindre aktiviteter såsom ridträffar till större, samt håller kurser i Ryttaryoga.
För mig är mina hästar min livsstil och tillsammans med min familj, spenderar jag mycket tid i stallet och på hästryggen. Jag föredrar naturridning och gärna långa ritter. Min flock består av min man Micke, min dotter Ella, mina två söner Elliot och Leo, hundar, en miniappalousa och 5 islandshästar. Kom gärna till mig med förslag på aktiviteter, eller om du vill hjälpa till. Jag ser fram emot att få träffa dig på våra aktiviteter i Bjarg! 

Johanna Brobäck, ledamot

Revisorer: Malin Sjögren och Yvonne Claesson

Suppleant Tina Storck-Jonsson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.