Tävlingssektionen avgår


Vår tävlingssektion har valt att hoppa av. Vår plan är att lösa detta och ha vår tävling i september. Spika måndagen den 20/6 för en träff på travet.

Vi ska först snacka antidoping, uppförandekod enligt sifs och Rfs policy. Anna Funni Jonasson kommer också att medverka så ni har chansen att ställa frågor o diskutera. Kommer att bli ett litet upplägg med ”dilemman” som ska lösas.

Vi går igenom funktionärposterna som bla kan vara collectingring, öppna en grind mm. Ingen kan allt och vi ska tillsammans gå runt och titta på dom olika platserna och vad man gör där. Så även om du inte har varit funktionär någon gång så lovar vi att alla kan bidra med något. Vi behöver er nu för utan medlemmarna, ingen tävling.  

Vi uppmanar US att medverka för vi vet ju att ni är vår framtid!

Så skicka till mail@bjarg.se hur många ni är som kommer från varje familj, vi bjuder på fika. Anmlan senast 19/6. Ämnesraden: Träff 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.