Välkommen på Bjargs och Fákurs gemensamma KM


Då båda lokalföreningarna har haft svårt att få ihop fungerande organisationer för att genomföra årets klubbmästerskap, så har vi nu beslutat att istället göra något av det vi gör allra bäst och det är att samarbeta! Vi presenterar stolt vårt gemensamma KM som kommer att gå av stapeln den 17 september på Bjargs anläggning på Vaggerydstravet! Tävlingen är öppen för alla som är medlemmar i en SIF-ansluten lokalförening.

Anmälan sker via Indta, men det finns lite speciella bestämmelser kring betalningen denna gång eftersom vi är två arrangerande föreningar. Det kommer att finnas ett evenemang på Facebook som heter KM 2022 Bjarg & Fákur, där vi löpande uppdaterar med information.

Bjarg-medlemmar: Anmälningsavgift 300 kr, grenavgift 50 kr. Box ingår. Avgiften betalas in till Bjargs swish 123 3711 025. Skriv KM, ditt och din hästs namn som meddelande
Fákur-medlemmar: Anmälningsavgift 300 kr, grenavgift 50 kr. Box ingår. Avgiften betalas in till Fákurs swish 123 2681 682. Skriv KM, ditt och din hästs namn som meddelande.
Medlemmar i övriga lokalföreningar: Anmälningsavgift 450 kr, grenavgift 50 kr. Boxhyra 100 kr. Avgiften betalas in till Fákurs swish 123 2681 682. Skriv KM, ditt namn och din lokalförening som meddelande. Grenar.

Följande grenar kommer att erbjudas: T3, T4, T8, V2, V5 och F2. Inga finaler kommer att ridas. Vi har plats för 60 starter. Domare för dagen är Jenny Wiktorsson och Elin Vidberg.

Klubbmästare blir den som har högst uttagningspoäng och är huvudmedlem i respektive Bjarg och Fákur. De båda lokalföreningarna utser varsin klubbmästare i varje gren och i kategorierna junior, young rider och senior.

Incheckning sker digitalt via sms till 0707-190700 från torsdag den 15 september kl 10.00 till fredagen den 16 september kl 12.00. Skicka bild på framsidan av din hästs pass, samt bild på vaccinationssidorna. Skriv ditt namn och lokalförening i meddelandet.

Ryttarförsäkran fylls i och lämnas till incheckningsansvarig som finns vid boxområdet innan du lastar ur din häst.

Boxar
För Bjargs och Fákurs medlemmar ingår box i anmälningsavgiften. Tävlande från övriga lokalföreningar hyr box för 100 kr inkl spån. Det finns ingen möjlighet att sätta upp egna hagar. Då boxarna tillhör Vaggerydstravet så måste de mockas ur helt och hållet, samt sopas ordentligt innan du lämnar anläggningen. Om vi måste gå in och mocka boxen efter du lämnat så debiteras du med 500 kr.

Vaggerydstravet
Adressen till anläggningen på Vaggerydstravet är Travvägen 7, 567 92 Vaggeryd.
Det finns café på anläggningen. Det serveras fika och enklare lunchalternativ. Betalning sker via Swish.
Vi kommer att ha ett lotteri med fina priser på plats. Håll utkik efter våra lottförsäljare!

Kontakt
Om du har frågor så hör av dig till:
Bjarg: Katarina Henriksson, mail@bjarg.se
Fákur: Jenny Werneholm, info@fakur.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.