Anna Funni Jonasson


Erfarenhet/Meriter: Har jobbat med Islandshästar sedan 2008, utbildad unghästtränare och driver Funni Islandshästar tillsammans med min sambo Finnur Bessi. Utbildad gaedingakeppnidomare och har dömt ett flertal SM samt landsmót kval Tävlat på elitnivå i Sverige och på Island, samt jobbat för Daníel Jónsson. Men ser min största merit som att ha tränat upp två elit tävlingshästar från grunden och i år tog de silver respektive guldmedalj på de nordiska mästerskapen i gaedingakeppni.

Belägen: Vår gård ligger i Småland, 5 mil norr om Jönköping i höjd med Klevshult.

Inriktning: När jag instruerar vill jag ha en helhet och samspel mellan häst och ryttare. Jag blir glad om jag får prova hästen vid första tillfället och själv kunna känna vilka knappar som fungerar, vilka styrkor och svagheter som finns.

Språk: Svenska, Isländska och Engelska

Upplägg: Kommer du hem till mig så kan du välja mellan att rida i paddock, rida ut med mig (eller både och) samt att det i viss mån finns möjlighet att rida lektion på någon utav våra välutbildade hästar. Jag kan åka hem till dig och instruera men då vill jag att ni är minst 5st på samma plats eller i samma område. Vid bokning av kurser så kommer vi tillsammans fram till ett bra upplägg. Ingen häst, ryttare eller ekipage är den andre lik, det är därför viktigt att du kommer med egna idéer så att ni får ut så mycket av er bokade tid tillsammans med mig.

Lektionstider: efter förfrågan.

Kontaktuppgifter:
0737237285
annafunni@hotmail.com
www.funni-islandshästar.se

15050224_10154668731681407_427952825_n