Ren vinnare


Bjargs styrelse har vaccinerat klubben mot doping. Vi satsar på ren vinnare, alltså att man tävlar på samma villkor utan att använda otillåtna preparat. Nu har även Sif anslutit sig till detta.

Vi vill uppmana er medlemmar att gå in på denna länken för att läsa sidan och sen göra testet. Ni som tävlar i SM och större tävlingar bör göra det så ni har koll på vad som gäller. Men även alla andra såklart. Bjarg rättar sig också efter uppförandekoden som Sif har och även RF. Det blir roligare med en klubb som månar om varandra och hästarna. Vi återkommer med ett nytt mail då vi bjuder in till funktionärsträff så håll utkik.  Ha det så gott tills vi hörs igen/styrelsen 

Ren Vinnare : Hemsida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.